multifocaaloptiek-raave-slide-droge-ogen-1

Droge ogen: Multifocaaloptiek Raavé helpt u ervan af!

Droge ogen, jeukende ogen of branderige ogen bij contactlens- of brildragers is een klacht die we van veel klanten te horen krijgen. Wanneer u last heeft van droge ogen kunt u bij de opticiens van Multifocaaloptiek Raavé terecht. Samen kijken we naar de oorzaak en de manieren waarop het probleem behandeld kan worden. Zo hoeft u niet langer met dit vervelende kwaaltje rond te lopen!

Droge ogen spreekuur

Iedere donderdag ochtend vindt er bij Multifocaaloptiek Raavé een droge ogen spreekuur plaats. Het spreekuur start om 9:30 en eindigt om 12:00. Onze opticien onderzoekt uw ogen met een speciale camera en meet de oogdruk. Op deze manier onderzoeken we of het probleem veroorzaakt wordt door lipide tekort of een terkort aan vocht. Indien nodig zal er daaropvolgend een oogmeting plaatsvinden. De kosten van het onderzoek zijn €25 euro, neem contact op voor een afspraak!

 


Sanatears supplementen

Zodra we de oorzaak van uw droge ogen achterhaald hebben, kunnen we een passende behandeling kiezen. Een veelvoorkomende geneeswijze is het gebruik van Sanatears supplementen. Deze capsules bevatten Omega 3 visolie met DHA en ondersteunen zo de conditie van uw ogen. Tevens kunnen we supplementen voorschijven die Maculadegeneratie, de aandoening waarbij uw gezichtsvermogen verslechterd, tegengaan. 

Heeft u last van droge ogen? Bij Multifocaaloptiek Raavé helpen wij u ervan af! Kom langs bij onze winkel in Heythuysen.

Naar de winkel

Drogen ogen

Top