multifocaaloptiek-raave-slide-multifocale-lenzen-1

Met multifocale lenzen scherp zien op alle afstanden

Stel u draagt al heel lang contactlenzen, omdat u nu eenmaal niet van een bril houdt. Plotesing krijgt meer moeite met het lezen van de cijfers van uw telefoon, van de lettertjes op het etiket van dat biologische soepje, kortom: niet zoals het moet. Eigenlijk heeft u een leesbril nodig, maar u draagt contactlenzen…

Zachte en harde multifocale lenzen

Gelukkig hoeft u niet direct over te stappen op een bril. Wanneer u zowel voor veraf zien als met lezen een correctie nodig heeft, dan zijn multifocale contactlenzen daartoe de oplossing. Multifocaal betekent dat er meerdere sterktes in het glas verwerkt zijn. Met het bovenste deel kijkt u in de verte, met het onderste deel leest u. De multifocale contactlens bestaat zowel in zachte als in vormvaste materialen. Met deze contactlenzen ziet u op alle afstanden scherp, dus als u zich opmaakt voor de spiegel, maar ook als u een recept voorleest in de keuken.

Even wennen

Eerlijk is eerlijk, wennen aan multifocale lenzen gaat niet altijd vanzelf. Samen met onze contactlensspecialist gaat u aan de gang. Wij kijken samen naar uw situatie en zoeken de perfecte multifocale contactlens voor u uit. Multifocaaloptiek Raavé in Heythuysen is gespecialiseerd in multifocale oplossingen. Alle mogelijkheden worden maximaal benut en precies afgestemd op uw wensen en behoefte. Wat ons betreft is alles mogelijk!

Wilt u op alle afstanden scherp zien zonder bril? Kom dan langs om de mogelijkheden van multifocale contactlenzen samen met onze optiecien te bekijken. 

Kom langs

 Top