multifocaaloptiek-raave-slide-daglenzen-1

Daglenzen: iets voor u?

Daglenzen zijn zachte contactlenzen waarvan u iedere dag een nieuw paar in doet. Voor wie wil wennen aan contactlenzen en graag afwisselt met een bril, zijn dit de ideale lenzen.

Makkelijk en hygiënisch

Elke dag kunt u een schoon en fris paar daglenzen indoen en deze aan het einde van de dag weer weggooien. Het is een gezonde en aangename manier om lenzen te dragen. Een bijkomend voordeel is dat u zelf bepaalt wanneer u de lenzen inzet: de hele dag of bijvoorbeeld alleen tijdens het sporten of tijdens een avondje uit. Voordelen van daglenzen zijn dat de lenzen gemakkelijk en hygiënisch in gebruik zijn en u geen vloeistoffen nodig heeft.

Voor iedere afwijking

Heeft u een torische afwijking of misschien een leesbril nodig? Ook dit is in daglenzen te corrigeren. Nog een pluspuntje: zachte lenzen wennen snel. Al snel draagt u daglenzen zonder dat u het door heeft. Als multifocaalspecialist hebben we natuurlijk ook speciale multifocale daglenzen voor u.

Daglenzen kunt u bij Multifocaaloptiek Raavé in Heythuysen verkrijgen. Wilt u dit ook eens proberen, vraag er gerust naar!

Naar winkel


Lees meer over daglenzen


Top