multifocaaloptiek-raave-slide-multifocale-glazen-1

Multifocaaloptiek Raavé: de specialist in multifocale glazen

Dankzij multifocale glazen ziet u scherp op alle afstanden, zonder van bril te hoeven wisselen. Zo heeft u geen aparte leesbril meer nodig. Multifocaaloptiek Raavé heeft een uitgebreide collectie aan diverse multifocaalglas merken en daarnaast ook een eigen label. Het label draagt de naam R-Mind en is opgedeeld in meerdere lijnen, zo is er altijd een passende oplossing voor ieder kijkprobleem!

R-Mind gebruikt de beste materialen

Als specialist in multifocaalglazen werken de opticiens van Multifocaaloptiek Raavé met verschillende merken. Ieder merk werkt met zijn eigen materialen en ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Met alle kennis en ervaring die de opticiens van Multifocaaloptiek Raavé hebben, hebben ze van ieder merk precies de juiste elementen gebundeld. Hierdoor zijn brillenglazen ontwikkeld die alle voordelen gecombineerd hebben. De allerbeste multifocaalglazen dus!

Gespecialiseerde multifocale glazen

Omdat iedereen anders is en ook iedere vorm van slechtziendheid verschilt, zijn er binnen het eigen label meerdere lijnen ontwikkeld. R-Fresh is speciaal voor brildragers die veel sporten en bewegen. Voor iedereen die al langere tijd een bril draagt brengt de R-Vitalize uitkomst. Voor mensen die veel tijd achter het stuur door brengen en onderweg zijn is er de R-Move lijn.

Voor uitgebreid advies over welke soort multifocale glazen het beste bij u passen komt u langs bij Multifocaaloptiek Raavé in Heythuysen.

Naar de winkelTop