multifocaaloptiek-raave-slide-brillen-1

Onze collectie brillen van diverse merken

Bij Multifocaaloptiek Raavé begrijpen we dat een bril kiezen een unieke ervaring is. Wij helpen en adviseren u daarom graag bij het maken van uw keuze. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren wij u onze collectie van diverse merken.

Ruime keuze aan brillen

In de winkel treft u een grote collectie up-to-date monturen aan. Onze collectie wordt frequent gewisseld, zodat uw keuze sowieso een modebewuste keuze is. Natuurlijk hebben we niet alle monturen die te verkrijgen zijn ter plaatse gepresenteerd. Heeft u elders een mooi montuur gezien of gekocht en u wilt er de juiste glazen in laten zetten; daar weten wij bij Multifocaaloptiek Raavé zeker raad mee. 

Modieuze brilmonturen van topkwaliteit

Wij kijken met u naar kleur, design, pasvorm en prijsklasse. Naast een mooi design brengen onze merken ook kwaliteitsgarantie met zich mee. Voor de nieuwste brillen bent u bij ons aan het juiste adres. Om deze trendy brillen ieder seizoen weer in de winkel te hebben, bezoeken wij beurzen. Daardoor zijn wij dan ook zeer goed op de hoogte van de laatste brilmode.

U bent van harte welkom bij Multifocaaloptiek Raavé in Heythuysen. Loop eens binnen om onze collectie te bekijken!

Naar de winkel


Lees meer over onze collecties


Top